Våre kokker

Ana Cortès Matas startet sin kokkekarriere som 19-åring i Barcelona. Her arbeidet hun på Michelinrestauranten Gaig samtidig som hun utdannet seg til konditor. Etter endt fagbrev flyttet hun til Bilbao og arbeidet der i 6 år som konditor og soussjef på restaurant Azurmendi, en 3-stjerners Michelinrestaurant. Siden 2020 har hun vært soussjef på restaurant Under i Spangereid. Hun er vår kjøkkensjef her på Torvets.

Juan Josè Munõs Alonso har lang erfaring som kokk i sitt hjemland, Spania, samt Chile og London. Inntil nylig var han ansatt som kokk og soussjef på restaurant Under i Spangereid. Han startet i familiens restaurant som 18-åring og arbeidet der i flere år, før han utdannet seg videre på en velrenommert kokkeskole i San Sebastian. De siste 10 årene har han arbeidet på en- og trestjerners Michelinrestauranter i London, Bilbao og Spangereid. På Torvets er han vår soussjef.

 

«And now we are here in Farsund, very excited with the opening of this project»

Ana og Juanjo